Szybka i pyszna surówka z kapusty pekińskiej z majonezem. Taki dodatek do kotletów schabowych, mielonych czy karkówki z grilla z pewnością zasmakuje każdemu. Proponujemy dodać do niej pomidory i ogórka konserwowego i doprawić jedynie solą i pieprzem. Nic prostszego! Sprawdź nasz przepis na surówkę z kapusty pekińskiej do obiadu. Jak ją zrobić krok po kroku?
Przeczytaj więcej: https://zakopane.naszemiasto.pl/ekspresowa-surowka-z-kapusty-pekinskiej-przepis-na-zdrowa-i/ar/c17-8815811
Zobacz również:
Zima w Tatrach. W Dolinie Pięciu Stawów 45 cm śniegu, na Kasprowym Wierchu 36 cm
Dzień niepodległości w Tatrach. Sporo śniegu. Niektórzy lepili bałwana. TOPR ostrzega
W Zakopanem świętowali niepodległość na sportowo. Pobiegło niemal 500 osób
Atak zimy w Zakopanem. Na wyżej położonych osiedlach drogi są już białe. Jest ślisko
Tradycja w połączeniu z nowoczesnością. Czyli pokaz mody folk "Polki Folki"
Niepodległość zaczęła się w Małopolsce
Stacja narciarska w Poroninie. Rozmowy z właścicielami gruntów przeciągają się
Polecamy
Każdy wpust powinien być odpowiednio dostosowany p...
Zapytaj o cenę!
Interesuje Cię odpowiednio przeprowadzany marketin...
Zapytaj o cenę!